Over mij

@ Jikke Patist Fotografie

Jennifer

Mijn naam is Jennifer Anten. Ik ben 32 lentes jong en ik woon in Uithoorn samen met mijn vriend en onze 5 prachtige katten.

Paarden

Al vanaf jongs af aan ben ik besmet met het paardenvirus en de afgelopen 13 jaar ben ik in het bezit geweest van meerdere prachtige paarden.

Ik ben vooral mijn hart verloren aan het veelzijdige ras, de tinker.
Zoals ze ook wel zeggen, eens een tinker, altijd een tinker.

Door omstandigheden de beslissing moeten maken om te stoppen met het houden van eigen paarden.

Fotografie

Al vanaf dat ik klein ben, ben ik gefascineerd door het maken van foto’s. Het begon thuis met een moeder die overal foto’s van maakte. Toen ik op 12 jarige leeftijd mijn eerste verzorgpony kreeg, kwamen de eerste foto’s met de compactcamera van mijn moeder. Al snel volgde er een eigen camera, een Fuji Finepix.

in de loop der jaren overgestapt op een Canon spiegelreflex camera en inmiddels in het bezit van een Nikon D3400. Uiteraard hoop ik in de toekomst te kunnen upgraden.

Door het drukke leven met eigen paarden, naast een fulltime baan en een huishouden nooit de tijd gehad om mijn fotografie echt door te pakken.

Het stoppen met het houden van eigen paarden sloot een deur, maar opende er ook één. Ik heb nu eindelijk weer extra tijd om mijn grote passie door te pakken, fotografie.

Materiaal

Ik fotografeer met mijn Nikon D3400 in combinatie met de onderstaande objectieven:

* AF-S Nikkor 35mm 1:1.8 G
* AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED
* Sigma 70-200mm 1:2.8 APO DG HSM